Manažerské mosty 2002 konferencí 3.tisíciletí

11.03.2002 | , Český Telecom
MAKRODATA A EU


Virtuální stan, internetový hřib, mobilní manažerské centrum, plasmové obrazovky a kancelář 21.století. Jinak řečeno,  součástí konference  se stanou  nejmodernější informační a kancelářské technologie, které budou využívat jak účastníci konference, tak i novináři.

Foyer hotelu Holiday Inn, který hostí ve dnech 27. a 28.března dvě stovky TOP manažerů a VIP hostů, se stane alespoň na dva dny zónou, kde můžete využívat jakýchkoliv komunikačních prostředků bez potřeby telefonní zásuvky.  „Blue teeth“ – modré krabičky opatřené miniaturní anténou, kterou si účastníci připojí k notebookům – umožní manažerům mj.mailovat a faxovat přes satelit.

Mobilní manažerské centrum je určeno pro vzájemná setkávání manažerů. Záměrem konference je poskytnutí maximálního prostoru reálnému businessu mezi účastníky. Čas jsou peníze. Vidíte na panelu účastníků jméno, nebo společnost, která zajímá právě Vás? Přes svůj osobní PIN, který bude každému členovi auditoria přidělen, uvedete termín a  místo schůzky.  Na mobilním telefonu Vašeho člověka se objeví  zpráva s Vašimi údaji a návrhem schůzky. Odpadá tak pracné hledání se v davu, vybavování se Vám „odkudsi povědomých obličejů“,  a předstíraná radost ze shledání s někým, kdo Vám zuřivě lomcuje rukou a Vy ho vlastně neznáte. Na adrese www.manazerskemosty.cz získají účastníci tuto možnost ještě před konferencí.

Týdeník Ekonom označil ve svém článku Manažerské mosty 2002 jako „setkání predátorů“. Aby nedošlo ke konfliktu mezi těmi největšími dravci českého trhu, někteři z nich se konference  zúčastní aktivně z křesel svých kanceláří. Přes plasmové obrazovky pozdraví auditorium a VIP hosty.

Konference Manažerské mosty 2002 je bezesporu ambiciózní akcí. Manažeři, kteří si zarezervují  jednu z pár posledních možných účastí, poznají efektivnost produktů kanceláře 21.století na vlastní kůži.

Autor článku

Radim Ševčík  

Články ze sekce: MAKRODATA A EU