Nenoste si na nákup víc peněz, než opravdu potřebujete!

29.04.2002 | , Finance.cz
Domovská stránka


Jak ušetřit při nákupu v hypermarketu? Nikdo není tak silný, aby vždy odolal všem těm lákadlům, které supermarkety a hypermarkety nabízejí. A všichni kdo chodíme nebo jezdíme nakupovat do velkých obchodních center moc dobře víme, že si mnohdy koupíme i to, co jsme původně koupit vůbec nechtěli!

Téma: Jak ušetřit při nákupu v hypermarketu?

Nikdo není tak silný, aby vždy odolal všem těm lákadlům, které supermarkety a hypermarkety nabízejí. A všichni kdo chodíme nebo jezdíme nakupovat do velkých obchodních center moc dobře víme, že si mnohdy koupíme i to, co jsme původně koupit vůbec nechtěli!

Jedním z řešení, jak ušetřit a nekupovat všechny ty zlevněné nebo jinak zvýhodněné věci, které by si člověk normálně koupil jen když je opravdu potřebuje, je nosit si sebou na nákupy jen tolik peněz, kolik opravdu potřebujete. A jak si stanovit, kolik peněz si sebou vzít? Nejlepší je napsat si, co chcete koupit a předběžně si sečíst výdaje. K tomu připočtěte malou rezervu a nyní můžete bez obav nakupovat. Neutratíte totiž víc peněz než si vezmete sebou :o)

Jediným problémem už jen zůstává, že místo plánovaného nákupu si koupíte něco úplně jiného…

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Domovská stránka