Chcete-li v hypermarketu ušetřit, nechte platební kartu doma!

01.05.2002 | , Finance.cz
Domovská stránka


Jak ušetřit při nákupu v hypermarketu? Stala se platební karta vaším nepostradatelným pomocníkem při nákupech? Je skutečně velmi pohodlným nástrojem pro placení čehokoli, ale pozor na ni pokud nechcete zbytečně utrácet!

Téma: Jak ušetřit při nákupu v hypermarketu?

Stala se platební karta vaším nepostradatelným pomocníkem při nákupech? Je skutečně velmi pohodlným nástrojem pro placení čehokoli, ale pozor na ni pokud nechcete zbytečně utrácet! Máte-li k vašemu účtu zřízenu platební kartu, máte kdykoli a kdekoli všechny své peníze po ruce a přitom bezpečně uloženy v bance. Nehrozí vám tak nebezpečí, že Vám hotovost někdo ukradne. I nákup u obchodníka nebo v supermarketu pomocí platební karty není bankou zpoplatněn. Jednoznačně se dá říci, že platební karta má vesměs samé výhody.
Proč tedy nechat platební kartu doma, když nechci zbytečně utrácet? Nejde o nic jiného jenom o pocit. Pokud musíte z peněženky vytáhnout dva nebo tři tisíce v hotovosti za nákup tak se vám to asi nebude líbit. Pokud ale platíte kartou tak vám jsou peníze ztrženy přímo z účtu. Nevidíte je. A to tolik nebolí, proto koupíte i věci, které nepotřebujete!

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Domovská stránka