Jak ještě ušetřit v hypermarketu ? Sledujte akce!

03.05.2002 | , Finance.cz
Domovská stránka


Jak ušetřit při nákupu v hypermarketu? Každý to již určitě zažil. Dopisní schránka plná letáčků o výhodných nákupech. Napadlo Vás se někdy na tyto letáčky podívat a ne je rovnou vyhodit do popelnice?

Téma: Jak ušetřit při nákupu v hypermarketu?

Každý to již určitě zažil. Dopisní schránka plná letáčků o výhodných nákupech. Napadlo Vás se někdy na tyto letáčky podívat a ne je rovnou vyhodit do popelnice ? V akcích totiž bývají i obyčejné potraviny jako je například mléko, jogurty, pečivo, salámy, sýry. Což jsou potraviny, které určitě nakupujete vždycky. Proč tedy kupovat jogurt za 9 korun, když mají podobný druh za 7 korun? Celkem potom na větším nákupu můžete ušetřit i několik desítek korun. U nákupu elektroniky, která je v akci, můžete ušetřit dokonce i několik tisícovek.

Pozor však na jednu věc. Neznamená to, že budete nakupovat všechny výrobky, které jsou v akci. Některé věci totiž nemusíte vůbec potřebovat. Určitě znáte rčení proč to nekoupit, když je to tak levné? Důležité je používat tohle rčení s mírou. Když nakoupíte spoustu jiných věcí, které vůbec nepotřebujete, nemusíte vůbec ušetřit, i když to byly věci levné. Ale naopak nákup se Vám může pěkně prodražit. Takže využívat akcí, ale s mírou!

 

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Domovská stránka