Zákazníci KTP Quantum budou vyplaceni

20.05.2002 | , Finance.cz
INVESTICE


Komise pro cenné papíry po dohodě s Ministerstvem financí oznámili Garančnímu fondu obchodníků s cennými papíry, že KTP Quantum není schopen plnit své závazky. KOnečně se otevírá prostor pro vyplacení klientů obchodníka z Fondu.

Úplné znění tiskové zprávy:

Ve čtvrtek 16. května 2002 Komise pro cenné papíry odeslala po dohodě s ministerstvem financí Garančnímu fondu obchodníků s cennými papíry oznámení, že obchodník s cennými papíry KTP Quantum není z důvodů přímo souvisejících s jeho finanční situací schopen plnit své závazky vůči zákazníkům a nejsou vyhlídky na to, že tak bude schopen učinit. Zákazníci KTP Quantum budou moci uplatnit nároky na náhradu z Garančního fondu obchodníků s cennými papíry.

Garanční fond na základě tohoto oznámení uveřejní podmínky, za jakých mohou zákazníci KTP Quantum přihlašovat své nároky na náhradu z Garančního fondu. Nároky jednotlivých zákazníků posuzuje individuálně Garanční fond. Stanovisko Komise k této otázce je k dispozici na internetových www.sec.cz. Na této adrese Komise taktéž v oddílu aktuální témata zveřejní oznámení Garančního fondu, a to bezprostředně poté, co jej fond vydá.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: INVESTICE