Věrnostní program stavební spořitelny

29.05.2002 | , Finance.cz
BYDLENÍ


A je tu další akce, kterou pro své stálé klienty připravila ČMSS - stavební spořitelna, která spravuje více než 1,5 mil smluv o stavebním spoření.

První letošní akcí vyhlášenou v rámci věrnostního programu byla věrnostní prémie, kterou při uzavření následné smlouvy může klient získat  do konce června. Podrobnosti zde.

Nyní přichází ČMSS s další novinkou,kterou je šeková knížka. A kdo šekovou knížku může získat? Každý klient, který od 20.5. do 31.10.2002 uzavře následnou smlouvu s minimální cílovou částkou 160 tis. Kč nebo smlouvu o překlenovacím či klasickém úvěru ze stavebního spoření.  Při podpisu návrhu smlouvy získá klient šekovou knížku s poukazy na slevu zboží a služeb u  vybraných obchodních partnerů. S šekovou knížkou lze ušetřit a získat slevy např. při pořizování potřeb do bytu, na zahradu, na zájezdy, mobilní telefony a na další zboží. S šekovou knížkou získává klient i prémiovou poukázku na Kartu, která opravňuje k zvýhodněnému nákupu stavebního materiálu. Poukázky v šekové knížce jsou platné až do konce roku, tedy až do 31.12.2002.

Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: BYDLENÍ