Místo hotelového výhledu na moře se raději projeďte na lodi!

03.06.2002 | , Finance.cz
Domovská stránka


Jak ušetřit na dovolené? Chystáte se na dovolenou do zahraničí? Velmi oblíbenou cílovou zemí je Chorvatsko, a další středomořské státy. Jestli nechcete utrácet zbytečné peníze za předražené ubytování, měli by jste se řídit těmito zásadami:

Téma: Jak ušetřit na dovolené?

Chystáte se na dovolenou do zahraničí? Velmi oblíbenou cílovou zemí je Chorvatsko, a další středomořské státy. Jestli nechcete utrácet zbytečné peníze za předražené ubytování, měli by jste se řídit těmito zásadami:
Zajistěte si ubytování dopředu přes cestovní kancelář. I na místě se sice dá domluvit ubytování v hotelu nebo penzionu, ale přijde Vás to podstatně dráž. Nebojte se ubytování v soukromí. Je většinou levnější než v penzionech nebo hotelech a poskytuje stejný komfort a pohodlí. Navíc se blíž seznámíte s místními lidmi.
Nenechte se zlákat nabídkou výhledu na moře. Většinou moře stejně neuvidíte, protože výhled je dávno zarostlý stromy a stejný pokoj na opačnou stranu hotelu je rozhodně levnější.
To je jen několik rad jak zbytečně neplatit více než je nutné. Ušetřené peníze můžete utratit jinak, třeba za romantickou projížďku lodí po moři…

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Domovská stránka