Šetřit na jídle? Nikdy!

05.06.2002 | , Finance.cz
Domovská stránka


Jak ušetřit na dovolené? Říkáte si, že na jídle nebudete nikdy šetřit? A na dovolené už vůbec ne? Až zjistíte, že se dá šetřit na způsobu pořízení za stejná jídla, tak změníte názor!

Téma: Jak ušetřit na dovolené?

Říkáte si, že na jídle nebudete nikdy šetřit? A na dovolené už vůbec ne? Až zjistíte, že se dá šetřit na způsobu pořízení za stejná jídla, tak změníte názor!

Donedávna když to ještě šlo bylo nejvýhodnější vozit si co nejvíc jídla z domu a nenakupovat přímo v místě dovolené. Takzvaně co je doma to se počítá :o) Ale spousta nejmenovaných osob ženského pohlaví odmítá i na dovolené denně vařit. To pak manželům často nezbývá nic jiného než zaplatit polo nebo plnou penzi pro celou rodinu.

Existuje však ještě druhá možnost. Pokud zvolíte místo dovolené někde u pobřeží vedle nějaké vesničky s místními obyvateli, tak máte vyhráno. Pak už je jen otázkou chvilky zajít mezi místní a poptat se, kdo peče domácí chleba, kdo loví ryby, u koho si můžete koupit domácí víno apod. Pak už jen stačí zajít třeba za rybářem a koupit si u něj nějakou pěkně vyuzenou rybu či rozličné mořské potvory. K tomu si přikousnete čerstvý chléb od místního pekaře za pár korun, zapijete lahodným domácím vínkem….mmmm

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Domovská stránka