Letní bomba od CCB-CREDIT

17.07.2002 | , Finance.cz
LEASING A SPLÁTKY


Hotovost rychle a jednoduše? Proč ne? CCB-Credit přichází pro letošní léto s novinkou. Zájemci mohou během třiceti minut získat půjčku až do výše 100 000 Kč za výhodnou úrokovou sazbu 16,99 %.

CCB-Credit, společnost zabývající se splátkovým prodejem a poskytováním spotřebitelských úvěrů, rozšířila své služby a široké veřejnosti nabízí možnost čerpat bezúčelové hotovostní úvěry. Vyřízení úvěru je možné při osobní návštěvě na pražské pobočce CCB-Credit. Od podzimu bude možno o půjčku žádat i na nových pobočkách v Ostravě a Brně.

"Výhodou tohoto úvěru je především jeho rychlost a jednoduchost. Po návštěvě našeho kontaktního centra v Praze může klient do 30 minut odcházet se šekem či potvrzeným převodem na účet v ruce. Naše úrokové sazby jsou navíc srovnatelné s bankovními produkty," řekl Pavel Ráliš, ředitel marketingu CCB-Credit.

A jaké jsou bližší podmínky hotovostního úvěru? CCB-Credit nabízí hotovostní úvěry za úrokovou sazbu 16,99 % p.a. Klient zaplatí navíc schvalovací poplatek ve výši 2 % z celkové vypůjčené částky. Doba splácení úvěru je flexibilní - od 6 do 36 měsíců. Je možné získat úvěr ve výši od 10 do 100 tisíc Kč. K vyřízení žádosti postačí občanský průkaz, druhý průkaz totožnosti spolu s potvrzením zaměstnavatele o výši příjmů a dvěma posledními výpisy z bankovního účtu.

Autor článku

Vladimír Šindelka  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: LEASING A SPLÁTKY