Kde vám za vysvědčení dají slevu nebo dárek?

27.06.2019 | , Finance.cz
Spotřebitel


Ve školách se rozdává vysvědčení a začínají prázdniny. A stejně jako každý rok i letos řada obchodů nebo zábavních atrakcí nabídne školákům za ukázání vysvědčení slevu na nákup nebo dokonce dárek. Děti dostanou třeba kopeček zmrzliny a můžou si koupit knížky se slevou. Máme pro vás přehled vybraných akcí.

Za ukázání vysvědčení tradičně dostanete slevu například v knihkupectvích. A nemusí mít vaše dítko ani samé jedničky, odměny nabízí obchodníci i za horší vysvědčení. Letos vám dárky nabídnou i některá obchodní centra, která většinou pořádají i oslavy na konec školního roku. Slevu získáte i ve vybraných cukrárnách, nebo v dalších prodejnách. Vybrané slevy z celé ČR můžete najít v našem přehledu.

Pokud tam nenajdete žádnou vhodnou slevu za vysvědčení ve vašem okolí, tak to ještě nemusí znamenat, že se u vás ve městě na odměny za vysvědčení zapomnělo. Zkuste se jen rozhlédnout po okolí, mnoho malých provozen většinou informuje zákazníky jen ve výkladní skříni, že si máte v pátek dojít s dětmi pro zmrzlinu zdarma. Například v Praze v Ovocném světozoru dávají zmrzlinu zdarma za vysvědčení už 25 let.

Velmi často můžete získat slevu u prodejců knížek. Asi nejspíš v duchu toho, že kdo je chytrý, by měl číst, aby byl ještě chytřejší, a koho vysvědčení až tak nepotěšilo, tak by měl číst taky, aby to příště dopadlo lépe.


Akce pro děti za vysvědčení nabízí i zoologické zahrady po celé České republice. Někde můžete vzít děti za samé jedničky zdarma, jinde platíte za vstup jen symbolickou cenu. V zoologických také často bude speciální program na oslavu konce školního roku.


Různé akce a dárky k vysvědčení zdarma můžete najít i v obchodních centrech:


Dostat slevu nebo dárek můžete většinou i v cukrárnách, v kině, v hračkářství nebo v muzeu:


Akce a slevy na konec školního roku a na oslavu vysvědčení najdete například i na zámcích, v zábavních parcích nebo v kulturních domech. Zkuste se porozhlédnout po okolí, určitě na nějakou další slevu a akci narazíte. Spousta akcí také platí nejen v pátek, ale i během víkendu. Informace pro ostatní čtenáře o akci za vysvědčení můžete napsat do komentářů.

Autor článku

Redakce

Redakce  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 4.5
Hlasováno: 12 krát

Články ze sekce: Spotřebitel