Ve čtvrtek dostanou děti vysvědčení, v pátek jsou pololetní prázdniny

30.01.2019 | , Finance.cz
Spotřebitel


Pololetní prázdniny a vysvědčení jsou ideálním časem pro motivování svých ratolestí. Kdy budou mít děti pololetní prázdniny? A kdy budou jarní prázdniny?

Ať se vaše děti bojí vaší reakce na pololetní vysvědčení, nebo pokud se těší na odměnu za hezké vysvědčení, tak na prázdniny se těší asi každý. I když ty pololetní jsou jenom jednodenní a hned po víkendu se jde zase do školy.

Pololetní prázdniny 2020 a vysvědčení 2020

Pololetní vysvědčení dostanou žáci základních a středních škol ve čtvrtek 30. ledna a v pátek 31. ledna je čeká zasloužený odpočinek v podobě pololetních prázdnin. Od dalšího týdne pak začínají jarní prázdniny v některých okresech České republiky, neboli první větší volno pro děti v tomto roce.

Tip: Přehled termínu jarních prázdnin 2020 po jednotlivých okresech

Jarní prázdniny 2020

Jarní prázdniny 2020 jsou rozděleny po okresech, aby mohly být rovnoměrně pokryty naše horská střediska a celá republika by se najednou nevydala na lyže, snowboard a boby. Jen si dejte pozor, aby vašeho plechového miláčka na horách něco nepřekvapilo.

 

Velikonoce a velikonoční prázdniny 2020

První čtvrtina každého roku je v České republice poměrně skoupá na státní svátky a vy se můžete nejdříve těšit na Velikonoční prázdniny, které mají děti od čtvrtka 9. dubna. Nedávno zavedený svátek - Velký pátek, tedy vychází na pátek 10. dubna a vy se můžete těšit na den volna, který společně s Velikonočním pondělím (13. dubna) již vytváří zajímavý prodloužený víkend, jenž můžete strávit na horách, nebo jiné oddychové zábavě (vyšlahání, vymrskání manželky, či sousedky apod.).

Autor článku

Redakce

Redakce  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 3
Hlasováno: 39 krát

Články ze sekce: Spotřebitel