Předplatné týdeníku Euro z vydavatelství Mladá fronta lze platit kryptoměnou bitcoin

29.06.2018 | , euro.cz
MAKRODATA A EU


Ekonomický týdeník Euro z vydavatelství Mladá fronta je první ekonomický titul, který si lze předplatit na českém trhu nejrozšířenější kryptoměnou bitcoin.

Týdeník Euro tak přichází s další novinkou v rámci svého 20. výročí založení. Nově umožnilo platbu svého předplatného bitcoiny, která je oproti standardní platbě předplatného cenově výhodnější. Objednané roční předplatné týdeníku Euro je se slevou 42 %. Při platbě bitcoinem zaplatí čtenář pouze 1399 Kč.

Problematice bitcoinu, jeho potenciálu, ekonomice a důsledcích této měny i jiných kryptoměn jsou pravidelně věnovány články v týdeníku Euro, stálá rubrika je na internetovém zpravodajském webu Euro.cz, kde jsou i aktuální tematické rozhovory s hosty internetové televize Euro TV ().


Více o vydavatelství Mladá fronta

Vydavatelství Mladá fronta je moderní vydavatelství s třiasedmdesátiletou tradicí. Vlajkovou lodí vydavatelství je týdeník Euro a portál Euro.cz. V divizi Euro HUB se pravidelně realizují odborné i společenské akce a projekty. Divize Online provozuje také ekonomický web Finance.cz a dalších 20 specializovaných online titulů. Divize Medical Services nabízí kvalitní komplexní servis ve zdravotnictví. Divize Knihy na trh ročně uvede kolem 200 nových titulů. Portfolio vydavatelství Mladá fronta se od června 2017 významně rozšířilo o řadu titulů, především v segmentu auto-moto, a také sportovních a hobby magazínů. V divizi Dětské tituly začal vycházet nový časopis pro nejmenší děti Puntík.

Štítky:

Autor článku

Redakce

Redakce  

Články ze sekce: MAKRODATA A EU