České Mapy.cz se spojily s webem Booking.com a nabízí rezervaci ubytování po celém světě

13.06.2019 | , Finance.cz
Spotřebitel


Nejoblíbenější česká aplikace Mapy.cz se propojila s globálním webem poskytujícím ubytování Booking.com. Nově tak lidé přímo v aplikaci najdou až 1,6 milionu objektů jako jsou hotely, apartmány či penziony, včetně jejich fotografií a recenzí.

Díky novince je pro uživatele velmi jednoduché rezervovat si ubytování kdekoliv po celém světě, a to jak na počítači, tak i v mobilních zařízeních skrze aplikaci Mapy.cz pro operační systémy Android a iOS.

„Letošní léto bude na Mapách nejen o cestování po ČR, ale už i o možnosti rezervace ubytování prostřednictvím pár kliků, a to po celém světě. Poskytujeme tak nově informace o hotelu, samotnou rezervaci lidé provedou až na webu Booking.com,“ upřesňuje Jakub Faifer, produktový manažer služby Mapy.cz, a dodává, že si lidé od dnešního dne v aplikaci mohou prohlédnout ubytování i za hranicemi Česka.

Turisté si tak díky spolupráci s Booking.com pohodlně vyberou hotel, provedou online rezervaci, v aplikaci Mapy.cz stáhnou místo dojezdu v podobě offline mapy a mohou vyrazit na dovolenou.

Služba Mapy.cz svým uživatelům umožňuje vyhledat atraktivní místa v jejich okolí, poskytuje tipy na zajímavé výlety, ať už pěšky, na kole, nebo autem. Samozřejmostí je i doporučování nejbližších restaurací, hotelů nebo zastávek městské hromadné dopravy. Mapy.cz prostřednictvím počítače nebo mobilního telefonu denně využije 750 tisíc lidí.

Rezervace ubytování přes Mapy.cz

Autor článku

Redakce

Redakce  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 4
Hlasováno: 1 krát

Články ze sekce: Spotřebitel