Nová www prezentace Kooperativy

16.07.2002 | , Finance.cz
POJIŠTĚNÍ


Druhá největší pojišťovna na českém trhu připravila pro své klienty a  ostatní zájemce o vše, co se týká pojištění nové www stránky…

Na nových stránkách uživatel nalezne nejen základní informace o firmě a jednotlivých produktech, které pojišťovna nabízí, ale i spoustu užitečných rad a návodů, které se mohou hodit každému.

Již na první pohled vás na hlavní stránce zaujme pět velkých upoutávek, které odpovídají na základní otázky návštěvníků. Zde najdete např.  informace o tom Co je to pojištění, Kdy se pojistit, či Jak oznámit škodu.
Na hlavní stránce také naleznete základní přehled nabízených produktů a pokud se Vám některé pojištění zalíbí a budete si ho chtít třeba uzavřít, máte možnost v části On-line služby najít konkrétní výše pojistného pro  vybrané modelové příklady. Ty vám umožní lépe si udělat představu o tom co vás bude pojištění stát. V budoucnu snad přibude i možnost on-line sjednávání produktů a výpočtu pojistného pro konkrétně zadané příklady uživatelem. 

Pokud nejste z těch, kteří rádi porovnávají a poznávají jednotlivé produkty, nevadí! I pro Vás se určitě na nových stránkách najde dost zajímavého. Za zmínku stojí tři části kterými jsou Cestování, Doprava a Slovník. V části Cestování najdete například časové posuny, či adresy ambasád a konzulárních území ČR v Evropě.  Pokud hodně času trávíte ve vozidle určitě pro Vás bude zajímavé vědět, co vše by měla obsahovat autolékárnička nebo jak  poskytnout první pomoc. No a pokud se chystáte do země, kde se mluví německy nebo anglicky, tak pro Vás Kooperativa připravila malý slovník základních frází. Mnoho tam sice nenajdete, ale pro osvěžení paměti před cestou do zahraničí se bude i jeho prolistování hodit.

Pojišťovna se na svých stránkách snaží poskytnout komplexní servis  nejen pro své klienty, ale také všem zájemcům, kteří hledají kvalitní informace spojené více či méně s pojištěním a to se jí na nových stránkách celkem povedlo. Na první pohled a po rychlém zhlédnutí obsahu se nová prezentace jeví jako přehledná a na většinu informací  existuje odkaz přímo z hlavní stránky. A pokud byste se přece jen ztratili nebo nemohli nějakou informaci najít, využijte mapu serveru a s její pomocí snad požadované informace objevíte.

Štítky:

Autor článku

Elena Ondrová  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: POJIŠTĚNÍ